• Elbasan Street, PARK GATE, 10th Floor, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Dimension Human

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Gratë, Të moshuarit
EXECUTIVE DIRECTOR:
Donika Selimi
FORM OF THE ORGANIZATION:
Shoqatë
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
2002
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Qarku Shkodër
FIELDS OF ACTIVITY:
Ceshtjet sociale
MISSION:

Të mbaje qëndrime, të zhvilloje politika dhe të inkurajoje të tre brezat ( të rinjtë, gratë dhe të moshuarit ) në zhvillimin dhe përmirësimin e statusit social ekonomik, juridik dhe shëndetësor të tyre.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Trainim
Lehtësim procesesh

Shërbime Sociale

Qendër ditore
Shërbime dhe këshillim shëndetësor

Address