• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Kisha Nxënësit e Jezusit - Tiranë - Disciples of Jesus

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Gratë, Publiku, Minoritetet, Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike), Të moshuarit, Të rinjtë
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Reinaldo Pipiria
FORMA E ORGANIZIMIT:
Fondacion
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2000
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Ballkani Perëndimor
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Çështjet sociale
MISIONI:

Misioni ynë: Të ndihmojmë Shqipërinë duke:
1) Rinovuar besimin e kombit tonë përmes veprimtarive të ministrisë;
2) Paradigmat energjike të punës “mund të bëj” përmes trajnimit laik dhe
3) Shpresa freskuese për të ardhmen dhe dashuria për fqinjët tanë.

Shërbime sociale

  • Terapia dhe këshillimi psikologjik
  • Shërbime dhe këshillime shëndetësore

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

  • Trainim
Address