• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Fondacioni Gjirokastra

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Anëtarët, Gratë, Minoritetet
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Sadi Petrela
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë, Fondacion
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2006
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Gjirokaster dhe Berat
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Zhvillim permes ruajtjes dhe rijetezimit te trashegimise kulturore
MISIONI:

Misioni i Fondacionit Gjirokastra është të punojë për ruajtjen, rijetëzimin dhe promovimin e vlerave të Trashëgimisë Kulturore në sitin e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, Gjirokastër dhe më gjerë, duke i vënë ato njëkohësisht në mbështetje të zhvillimit ekonomik, shoqëror e kulturor e turistik.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Trainim, Kurse kualifikimi / Trainim profesional, Kërkim / Studim; Lehtësim procesesh

Shërbime Sociale

Address