In

Fondacioni Rruga me Pisha

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Publiku
EXECUTIVE DIRECTOR:
Arben Papadhopulli
FORM OF THE ORGANIZATION:
Fondacion
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
2001
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Kombëtar
FIELDS OF ACTIVITY:
Media, Komunikimi masiv.
MISSION:

Fondacioni është themeluar për qellime sociale, bamirësie, kulturore, arsimore, informuese, argetuese kërkimore, shkencore, dhe synon, ndër të tjera, të promovojë dhe zhvillojë edukimin e publikut përmes komunikimit social, prezantimit, botimit dhe transmetimit në traditat më te mirë te vlerave shoqërore shqiptare, nen kujdesin e themeleusit dhe traditave te tij te punes BBC World Service. Të promovojë përhapjen falas të njohurive që do të lejonin publikun shqiptar të kuptojnë dhe vlerësojnë më mirë proceset në vazhdim të shoqërisë dhe t’i mundësojnë ato të veprojnë në interes të tyre dhe në interes të shoqërisë.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Kurse kualifikimi / Trainim profesional
Kërkim / Studim

Shërbime Sociale

Shërbim Ligjor

Address