In

Këshilli i Organizatave të Punëdhënësve të Shqipërisë (KOPSH)

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Biznesi
EXECUTIVE DIRECTOR:
Ismail Varoshi
FORM OF THE ORGANIZATION:
Shoqatë
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
2000
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Tiranë, mbarë Kombëtar
FIELDS OF ACTIVITY:
Arsimi dhe Edukimi
MISSION:

KOPSH eshte nje konfederate me anatare federata kombetare perfaqesuese te punedhenesve shqiptar.
Disa nga federatat e KOPSH jane krijuar menjehere pas renies se diktatures komuniste duke qene organizatat e para perfaqesuese te punedhenesve shqipar.

Shërbime sociale

  • Shërbim Ligjor
Address