In

Martin & Mirash Ivanaj Foundation Institute

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Fëmijët, të rinjtë, të rriturit, gratë, të moshuarit.
EXECUTIVE DIRECTOR:
Drita Ivanaj
FORM OF THE ORGANIZATION:
Fondacion
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
1996
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Tiranë, mbarë Kombëtar
FIELDS OF ACTIVITY:
Inovacion, Trajnim, Kërkim, Zhvillim i Aftësive.
MISSION:

Të nxisë dhe të çojë përpara interesat publike në kulturën dhe arsimin shqiptar brenda dhe jashtë vendit; të inkurajojë dhe shpërndajë njohuri mbi traditat shqiptare intelektuale, juridike dhe shkencore; të kultivojë ide të reja inovative dhe sipërmarrëse duke i kthyer në projekte domethënëse dhe partneritete të suksesshme; të mbështesë edukimin e popullit shqiptar duke dokumentuar historinë e tij heroike dhe propaganduar dijen për përparimin e Shqipërisë në botën e lirë..

Shërbime Sociale

Qendër kulturore ditore

Address