In

Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Biznesi, Gratë, Të rinjtë, Administrata qendrore, Administrata vendore
EXECUTIVE DIRECTOR:
Juliana Hoxha
FORM OF THE ORGANIZATION:
Fondacion
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
2001
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Tiranë, mbarë Kombëtar
FIELDS OF ACTIVITY:
Arsimi dhe Edukimi, Çështjet sociale, Qeverisja e mirë, Zgjedhjet, Drejtësia dhe ligji
MISSION:

Partnerët Shqipëri është një OJF shqiptare e pavarur, e themeluar në vitin 2001, që mbështet shoqërinë civile dhe lehtësimin e bashkëpunimit ndër-sektorial me qëllim forcimin e institucioneve demokratike dhe avancimin e zhvillimit ekonomik.
Partnerët Shqipëri është anëtare e Partners Network, një partneritet i 19 organizatave të pavarura në Evropë, Amerikën Veriore dhe Jugore, Afrikë e Lindjen e Mesme, të cilat punojnë për një ndryshim paqësor e demokratik.
Partnerët Shqipëri është anëtare edhe e disa rrjeteve të tjera rajonale dhe evropiane si Euclid , BCSDN, ECAS, DIESIS, ANNA LINDH, etj.

Address
Opening Hours
Monday
8:00 am - 5:00 pm
Tuesday
8:00 am - 5:00 pm
Wednesday
8:00 am - 5:00 pm
Thursday
8:00 am - 5:00 pm
Friday
8:00 am - 5:00 pm
Saturday
Closed
Sunday
Closed