• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Qendra Aleanca Gjinore për Zhvillim (GADC)

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Gratë, Publiku, Të rinjtë, Administrata qendrore, Administrata vendore
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Znj. Mirela Arqimandriti
FORMA E ORGANIZIMIT:
Qendër
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1995
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Gruaja
MISIONI:

Qendra Aleanca Gjinore për Zhvillim (QAGJZH) është një organizatë jo-fitimprurëse shqiptare që vepron dhe punon në të gjithë Shqipërinë. QAGJZH është një zë për gratë shqiptare dhe një forcë për ndryshim. Organizata jonë punon për fuqizimin e grave dhe për të krijuar një të ardhme të barabartë dhe të drejtë për vajzat dhe gratë me të ardhura të ulëta në të gjithë Shqipërinë, duke u përpjekur për t”™i nxjerrë nga varfëria dhe përjashtimi. Për të mbrojtur të drejtat e grave dhe për ti fuqizuar ato.

Address