• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Qendra për Transparencë dhe Informim të Lirë

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Biznesi, Publiku, Administrata qendrore, Administrata vendore
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Sami Neza
FORMA E ORGANIZIMIT:
Qendër
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2004
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë, mbarë Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Qeverisja e mire, antikorrupsion
MISIONI:

Permiresimi i qeverisjes permes transparences, antikorrupsionit, kontrollit dhe pjesemarrjes se qytetareve ne vendimarrje. Rritja e pavaresise se medias dhe cilesise se informimit. Persosja e shtetit ligjor ne Shqiperi.

Fusha e sherbimeve qe ofron organizata juaj

  • Trainim, Kërkim / Studim, Lehtësim procesesh, analiza SWOT, PEST
Address