In

Qendra Rajonale "Syri i Medias së Re"

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Anëtarët, Fëmijët, Gratë, Publiku, Të rinjtë, Administrata vendore
EXECUTIVE DIRECTOR:
Lindita Luzo
FORM OF THE ORGANIZATION:
Fondacion
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
2007
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Qarku Gjirokastër, Rrethet Sarandë dhe Delvinë
FIELDS OF ACTIVITY:
Qeverisja e mire
MISSION:

Monitorimi i të gjithë faktorëve zhvillues ekonomik, politik, kulturor dhe social në nivel lokal dhe rajonal; Koordinimi, përshtatja dhe menaxhimin e programeve dhe projekteve që ofrojnë gjithëpërfshirës në fusha të ndryshme.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

  • Trainim, Kurse kualifikimi
  • Trainim profesional,
  • Kërkim / Studim
Address