In

Qendra Rinore e Vlorës

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Anëtarët, Biznesi, Gratë, Publiku, Të rinjtë, Administrata vendore
EXECUTIVE DIRECTOR:
Elidon Lamani
FORM OF THE ORGANIZATION:
Shoqatë
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
1998
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Rajoni i Vlorës
FIELDS OF ACTIVITY:
Trainim, Kurse kualifikimi / Trainim profesional, Kërkim / Studim, Këshillim karriere dhe shërbim punësimi, Lehtësim procesesh
MISSION:

Shoqata “Qendra Rinore e Vlorës” synon fuqizimin e komunitetit, kryesisht të të rinjve, nëpërmjet zbatimit të programeve të edukimit, ndërgjegjësimit dhe advokimit për promovimin e të drejtave të njeriut, demokracisë dhe vullnetarizmit.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Trainim
Kërkim / Studim
Lehtësim procesesh

Shërbime Sociale

Qendër ditore

Address