• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Qendra Shqiptare e Rehabilitimit të Traumes dhe Tortures

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Anëtarët, Fëmijët, Gratë, Publiku, Të moshuarit, Të rinjtë Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike) Administrata qendrore, Administrata vendore
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Adrian Kati
FORMA E ORGANIZIMIT:
Fondacion
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1993
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Ceshtjet sociale
MISIONI:

Founded in 1993, Albanian Rehabilitation Centre for Trauma and Torture (ARCT) represents a non-for-profit, non-political and non-governmental organization, designing and implementing programs which aim at “contributing in building a democratic society without use of torture and social justice in a country where strong political persecution has been seen for a long, almost 50 years period of the 20th century”. With a consolidated Rehabilitation Component (on behalf of the support to former political prisoners), ARCT has expanding the Torture prevention programs in all places of deprivation of liberties: police commissariats, prisons and pre- detention places, psychiatric hospitals, asylum and detention centers, providing assistance and a window of opportunities on behalf of the Victims.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Trainim
Kërkim / Studim
Ndërmjetësim dhe zgjidhje konflikti

Sherbime Sociale

Shërbim Ligjor
Terapi dhe këshillim psikologjik
Shërbime dhe këshillim shëndetësor

Address