• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Qendra Tek Ura

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Fëmijët Gratë Publike Pakicat Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike) Të moshuarit, Të rrinjë
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Daniel Dupree
FORMA E ORGANIZIMIT:
Qendër
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2016
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Trainim, Kurse kualifikimi / Trainim profesional, Këshillim karriere dhe shërbim punësimi,
MISIONI:

Misioni ynë synon që të punojë me njerëzit më vulnerabël. Tek Ura, ashtu si dhe emri i saj tregon, do të jetë nje pikë ure që lidh pjese të ndara të komunitetit per të takuar dhe perjetuar Zotin. Kishat shqiptare (shumica e UBSH) si dhe përfaqësuesit e kishës në Mbretërinë e Bashkuar, u mblodhën për të percaktuar sherbesen e Tek Ura më 10 Mars 2016.

Sherbimet sociale
Qendra ditore
Terapia dhe këshillimi psikologjik
Shërbime dhe këshillime shëndetësore
Address