• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Shoqata e Përfitimit Fizik

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike)
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Isuf Salice
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2011
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Korçë
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Shëndeti
MISIONI:

Integrimi i personave me aftësi të kufizuar fizike në jetën e përditshme nëpërmjet terapisë fizike, fizioterapisë ,logoterapisë e terapisë okupacionale.

Shërbime sociale

  • Qëndër ditore
  • Shërbime dhe këshillim shëndetësor

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

  • Trainim, Kurse kualifikimi / Trainim profesional
Address