• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Shoqata kombëtare e grave profesioniste, afariste dhe zejtare

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Anëtarët, Biznesi, Gratë, Të rinjtë
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Znj. Flutura Xhabija
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1992
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë, Durrës, Shkodër, Lezhë, Kukës, Fier, Vlorë, Lushnje, Elbasan, Librazhd, Pogradec dhe Korçë
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Informim,trajnim, formim, lobim
MISIONI:

Mbështetjen e grave sipërmarrëse, profesioniste dhe zejtare

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Trainim
Kurse kualifikimi / Trainim profesional
Kërkim / Studim
Këshillim karriere dhe shërbim punësimi

Sherbime Sociale

Shërbim Ligjor

Address