• Elbasan Street, PARK GATE, 10th Floor, Ap. 73, Tirana
 • +355 4 2254881
 • info@resourcecentre.al
In

Shoqata "Në Dobi Të Gruas Shqiptare"

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Gratë, Anëtarët, Biznesi, Fëmijët, Minoritetet, Të moshuarit, Të rinjtë
EXECUTIVE DIRECTOR:
Sevim Arbana
FORM OF THE ORGANIZATION:
Shoqatë
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
1993
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Kombëtar dhe Rajonal
FIELDS OF ACTIVITY:
Çështjet sociale
MISSION:

Shoqata “Në Dobi të Gruas Shqiptare” synon të ushtrojë një rol të rëndësishëm në mbrojtjen e të drejtave të njeriut dhe mundësive të barabarta përmes ofrimit të shërbimeve për gratë, të rinjtë, fëmijët dhe komunitetet në nevojë, si dhe përmirësimin e politikave ekonomike dhe sociale. NDGSH aspiron dhe advokon për politikat e barazisë dhe progresit social.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

 • Trainim
 • Kurse kualifikimi / Trainim profesional
 • Kërkim / Studim
 • Ndërmjetësim dhe zgjidhje konflikti
 • Këshillim karriere dhe shërbim punësimi
 • Lehtësim procesesh

Shërbime Sociale

 • Shërbim Ligjor
 • Qëndër ditore
 • Terapi dhe këshillim psikologjik

 

Address