• Elbasan Street, PARK GATE, 10th Floor, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Shoqata Ryder Albania

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Fëmijët, Gratë, Të moshuarit
EXECUTIVE DIRECTOR:
Fatmir Prifti
FORM OF THE ORGANIZATION:
Shoqatë
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
1993
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Tiranë, Durrës
FIELDS OF ACTIVITY:
Shëndeti
MISSION:

Ofrimi i shërbimit mjekësor, psikosocial, emocional dhe ekonomik për personat që vuajnë nga sëmundje kërcënuese për jetën dhe të moshuarit me sëmundje kronike. Me qëllim rritjen e cilësisë së jetës së pacientëve dhe familjarëve të tyre, duke ofruar në shtëpi shërbim të kualifikuar multidisiplinar.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Trainim
Kërkim / Studim

Shërbime Sociale

Shërbime dhe këshillim shëndetësor

Address