In

Fondacioni Misioni Emanuel

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Biznesi, Fëmijët, Gratë, Minoritetet, Të moshuarit, Të rinjtë, Administrata vendore
EXECUTIVE DIRECTOR:
Mariela Baraku
FORM OF THE ORGANIZATION:
Fondacion
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
2004
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Bashkia Korçë
FIELDS OF ACTIVITY:
Çështjet sociale, Edukimi, Biznesi social
MISSION:

Fondacioni Emanuel Misioni është një organizatë jofitimprurëse që vepron në Rajonin e Korçës. Misioni i tij është të përmirësojë nevojat shpirtërore, ekonomike dhe sociale të njerëzve, nëpërmjet shpalljes së Ungjillit të Jezu Krishtit; për të gjithë njerëzit, pa dallim, dhe zbatimin e programeve edukative, ekonomike dhe humanitare. Struktura organizative përfshin një staf prej 21 personash të përkushtuar për përmbushjen e misionit të Fondacionit Misioni Emanuel.

Shërbime sociale

Qendër ditore

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Trainim
Lehtësim procesesh
Këshillim karriere dhe shërbim punësimi

Address