In

Mbrojtja e të Drejtave të Personave me Aftësi të Kufizuara (MEDPAK)

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Anëtarët, Personat me aftesi te kufizuar
EXECUTIVE DIRECTOR:
Zela Koka
FORM OF THE ORGANIZATION:
Shoqatë
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
2006
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Korcë, Prrenjas,Librazhd, Elbasan, Peqin, Cerrik, Belsh, Lezhë, Durrës, Dibër, Malësi e Madhe
FIELDS OF ACTIVITY:
Çështjet sociale për personat me aftësi të kufizuar dhe familje të tyre
MISSION:

Mbrojmë të drejtat e personave me aftësi të kufizuara përmes njohjes e zbatimit të akteve ligjore e nënligjore, trajnimit të anëtarëve e më gjërë, sensibilizimit të komunitetit për zbatimin e ligjeve, krijimin e sherbimeve, me qëllim që të arrihet një jetë dinjitoze për të gjithë personat me aftësi të kufizuara.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Trainim

Shërbime Sociale

Qëndër ditore
Terapi dhe këshillim psikologjik

Address