In

Shoqata e grave qëndistare, Korçë

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Anëtarët, Fëmijët, Gratë, Minoritetet, Të rinjtë
EXECUTIVE DIRECTOR:
Etleva Tare
FORM OF THE ORGANIZATION:
Shoqatë
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
2006
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Korçë
MISSION:

Te ndihmoje grate dhe femijet ne nevoje te komunitetit rom dhe egjiptjan

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

  • Trainim
  • Kurse kualifikimi / Trainim profesional
  • Ndërmjetësim dhe zgjidhje konflikti
  • Lehtësim procesesh
Address