• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Shoqata e Invalideve Para dhe Tetraplegjike te Shqiperise

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike)
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Ndrek Ismailaj
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2002
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Të drejtat e njeriut, Çështjet sociale,Shendeti
MISIONI:

Shoqata Para-tetra plegjike është një OJF e cila lobon për të gjithë njerëzit me aftësi të kufizuar me ketë specifike duke i integruar në jetën sociale

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

  • Trainim

Shërbime sociale

  • Qëndër ditore
Address