• Elbasan Street, PARK GATE, 10th Floor, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Zhvillimi Ekoturizmit Shqipëtar

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Anëtarët, Biznesi, Gratë, Të rinjtë
EXECUTIVE DIRECTOR:
Vladimir Prenga
FORM OF THE ORGANIZATION:
Shoqatë
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
2006
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Kombëtar
FIELDS OF ACTIVITY:
Ekoturizmi
MISSION:

Zhvillimi Ekoturizmit Shqiptar

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Trainim
Kurse kualifikimi / Trainim profesional
Kërkim / Studim
Ndërmjetësim dhe zgjidhje konflikti
Lehtësim procesesh
Këshillim karriere dhe shërbim punësimi

Shërbime Sociale

Shërbim Ligjor
Terapi dhe këshillim psikologjik

Address