• Elbasan Street, PARK GATE, 10th Floor, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al

CSOs DIRECTORY

Showing 1 - 3 of 3
Fondacioni Misioni Emanuel
Arsimi dhe Edukimi, Çështjet sociale, Të drejtat e njeriut
Korçë
Shoqata e grave qëndistare, Korçë
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Shëndeti, Të drejtat e njeriut, Zgjedhjet
Korçë
Shoqata e Përfitimit Fizik
Arsimi dhe Edukimi, Shëndeti
Korçë