• Elbasan Street, PARK GATE, 10th Floor, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al

CSOs DIRECTORY

Showing 1 - 4 of 4
Qendra Epoka e Re
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Shëndeti, Të drejtat e njeriut, Zgjedhjet
Fier
Qendra Sociale Murialdo
Arsimi dhe Edukimi, Çështjet sociale, Të drejtat e njeriut
Fier
Trajnim Perkujdesje brezash
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Bashkim profesionistësh, Çështjet sociale, Mjedisi, Shëndeti, Të drejtat e njeriut
Fier
Voice of Roma in Albania
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Shëndeti, Të drejtat e njeriut
Fier