• Elbasan Street, PARK GATE, 10th Floor, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al

CSOs DIRECTORY

Showing 1 - 20 of 28
Albcontact Center
Arsimi dhe Edukimi, Çështjet sociale, Media, Qeverisja e mirë
Tirana
Fondacioni Rruga me Pisha
Arte / Kulture, Media
Tirana
Fondacioni Shqiptar për të Drejtat e Personave ...
Arsimi dhe Edukimi, Çështjet sociale, Drejtësia dhe ligji, Media, Qeverisja e mirë, Shëndeti, Të drejtat e njeriut, Zgjedhjet
Tirana
Forumi Shqiptar Social Ekonomik (ASET)
Çështjet sociale, Media, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Shëndeti
Tirana
Instituti per Kontraten Shoqerore - SCI
Çështjet sociale, Drejtësia dhe ligji, Media, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Të drejtat e njeriut
Tirana
Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA)
Drejtësia dhe ligji, Media, Qeverisja e mirë, Të drejtat e njeriut
Tirana
Me Komunitetin për Ndryshim
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Drejtësia dhe ligji, Media, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Shëndeti, Të drejtat e njeriut, Zgjedhjet
Vlore
New Impact Association
Arte / Kulture, Çështjet sociale, Media, Mjedisi, Të drejtat e njeriut
Pogradec
Observatori për të Drejtat e Fëmijëve dhe të Ri...
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Media, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Të drejtat e njeriut, Zgjedhjet
Tirana
Qendra ALERT
Çështjet sociale, Media, Mjedisi, Shëndeti
Tirana
Qendra e Shërbimeve Ligjore Evropiane
Arsimi dhe Edukimi, Bashkim profesionistësh, Çështjet sociale, Drejtësia dhe ligji, Media, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Të drejtat e njeriut, Zgjedhjet
Vlore
Qendra e Trajnimit dhe Studimeve Sindikale të S...
Arsimi dhe Edukimi, Çështjet sociale, Drejtësia dhe ligji, Media, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Shëndeti, Të drejtat e njeriut
Tirana
Qendra Faktoje
Arsimi dhe Edukimi, Çështjet sociale, Drejtësia dhe ligji, Media, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Shëndeti, Të drejtat e njeriut, Zgjedhjet
Tirana
Qendra Kulturore Mediatike Antigone
Arsimi dhe Edukimi, Çështjet sociale, Drejtësia dhe ligji, Media, Qeverisja e mirë
Gjirokaster
Qendra për Arsim dhe Avancim Social
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Drejtësia dhe ligji, Media, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Shëndeti, Të drejtat e njeriut, Zgjedhjet
Durres
Qendra për Mendim, Planifikim dhe Veprim - TPA ...
Arsimi dhe Edukimi, Çështjet sociale, Media, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Të drejtat e njeriut, Zgjedhjet
Vlore
Qendra për Transparencë dhe Informim të Lirë
Drejtësia dhe ligji, Media, Qeverisja e mirë, Të drejtat e njeriut
Tirana
Qendra Rajonale "Syri i Medias së Re"
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Media, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Të drejtat e njeriut
Gjirokaster
Qendra “Gratë në Shërbim Publik” (”Women in Pub...
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Media, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Të drejtat e njeriut, Zgjedhjet
Tirana
Res Publica
Drejtësia dhe ligji, Media, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Të drejtat e njeriut
Tirana